Onze luxe vakantiewoning is geschikt voor maximaal 12 personen. Het ligt in het mooiste deel van de Belgische Ardennen vlak bij Durbuy. Dit schilderachtige plaatsje is geliefd bij alle Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Niet alleen vanwege het historische centrum met de oude straatjes, gezellige winkeltjes en terrassen, maar ook door de mooie omgeving en de vele sportieve mogelijkheden. U bent er echt in het buitenland, en dat op slechts een paar uur rijden van huis.

Meer informatie en foto's over het huis en de omgeving vindt u onder de grijze knoppen. U vindt daar ook de beschikbaarheidskalender en de reacties van onze gasten. De meer dan 70 beoordelingen (score 9,4) bij Zoover kunt u lezen via deze link.

Voor de huurprijzen, het boekingsformulier of om meer vragen te stellen gebruikt u de knoppen bovenaan deze pagina. U mag ons natuurlijk ook bellen op 0031 (0)622 907 533 of op 0031 (0)413 271 300 (ook 's avonds) of mailen: paapuden@home.nl.

Wilt u later nog eens terugkijken op deze site, zet hem dan bij uw favorieten (druk dan tegelijkertijd op de toetsen Alt + Z).
Welkom bij ons Ardennen vakantiehuis Antoine - Durbuy
Wij nemen u mee naar het mooiste deel van de Ardennen, waar u gaat genieten van een onvergetelijk verblijf.
Vakantiehuis Antoine Durbuy