Is ons huis Coronaproef ?

We doen er alles aan om de veiligheid van onze gasten te waarborgen.

Bij aankomst vragen we onze gasten om slechts met 1 of 2 personen en met een mondkapje op, even mee te lopen door het huis. Daarna mag de hele familie binnen.

Het huis wordt uiteraard na elk bezoek schoongemaakt en in deze coronatijd worden deurklinken, leuningen, kranen e.d. nog eens extra ontsmet. Ook staat er beneden in de hal een fles met gel om bijv. je handen te ontsmetten na het boodschappen doen.

 

Normaal staan in de eethoek 3 tafels van 80 x 120 cm, die u op verschillende manieren tegen- of uit elkaar kunt zetten. In verband met de grotere onderlinge afstand vanwege het coronavirus hebben we er een 4e tafel bijgezet. Op deze foto's ziet u een paar mogelijke opstellingen:

Afbeelding met binnen, tafel, venster, stoel

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding met binnen, kamer, levend, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding met binnen, stoel, tafel, kamer

Automatisch gegenereerde beschrijving
 

 

 

 

 

 

 

 

 


In de ruime woonkamer staan 2 grote driepersoonsbanken en een royale tweezitter. Samen met de stoelen rond de eettafels is er voldoende ruimte om gezellig bij elkaar maar toch ruim uit elkaar te zitten.

 

Ons huis heeft 5 slaapkamers, waarvan 4 met tweepersoonsbedden (wel met eenpersoonsmatrassen en eenpersoons dekbedden) en 1 slaapkamer met 2 losse eenpersoons boxsprings en 1 tweepersoonsbed. Voor gezinnen met kinderen een ideale indeling.

Er is een grote serre, een fitnessruimte, een ruim terras en een grote tuin. Er liggen veel gezelschapsspellen, boeken en tijdschriften, diverse cd's en films, en ook voor de kleintjes zijn er filmpjes, boekjes, speelgoed etc.

 

Als u liever niet buiten de deur eet of als de restaurants tijdelijk gesloten zijn, dan zijn er op loopafstand diverse mogelijkheden voor afhaalmaaltijden. Er is ook alles in huis - vinden we zelf- om lekker te kunnen koken (magnetron, elektrische heteluchtoven, grote inductiekookplaat, voldoende potten en pannen. en uw eigen fantasie!

 

Vergeet u niet om voor alle zekerheid even te kijken wat de laatste berichten zijn over het coronavirus. Als u mag reizen (afhankelijk van waar u vandaan komt) kunt u in ons huis coronaproef verblijven en op die manier er toch even gezellig uit zijn. Wij wensen u alvast een heel fijn verblijf!

 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust nog contact met ons op.

Jan & Egidia Paap tel 0031 622 907 533